NÁLAD IS ELKÉL A SEGÍTSÉG AZ ONLINE JELENLÉTED TEENDŐIBEN?

UGYE, EZEKBEN EGYETÉRTÜNK?

Bármilyen üzletben is vagy érdekelt, az alábbi tényekkel egészen biztosan tisztában vagy:

 1. A bevételeid növeléséhez jelen kell lenned az interneten is.
 2. Az online jelenléthez szükséged lesz sokféle “eszközre”: weboldal, hírlevél, reklámgrafikák, videók, plakátok, meghívók, kreatív közösségépítő eszközök, blogcikkek, automatizálás, ésatöbbi, ésatöbbi…
 3. Ezeknek az eszközöknek az elkészítése sok időbe – vagy sok pénzbe kerül. Ha értesz hozzá, és magad készítesz mindent, kevesebb pénzedbe, de több idődbe kerül – viszont így jóval kevesebb időd marad a tényleges pénztermelő tevékenységed végzésére. Ha nem értsz hozzá, idődbe nem kerül, viszont fizethetsz webesnek, grafikusnak, videós cégnek, szövegírónak, programozónak… sokat. És mégiscsak idő, mert meg kell várnod, míg elkészülnek…
 4. Ha a bevételed még nem teszi lehetővé ezeknek a munkáknak a kiszervezését, könnyen kerülhetsz a 22-es csapdájába: nem költesz erre, mert nincs rá pénzed – de mivel nem költesz rá, nem éred el a célközönségedet a neten, emiatt pedig lehet, nem fog tudni növekedni a bevételed sem.

EZ BIZONY SOKAK PROBLÉMÁJA!

“A meglévő bizniszem online megjelenése hiányos, mert nem értek az ehhez szükséges dolgokhoz, és időm sincs arra hogy megtanuljam…”

“Segítségre van szükségem, de nincs a környezetemben olyan, akinek mindig van ideje rám, hogy megoldja az adódó feladatokat…”

“Még csak tervezem, hogy belevágok egy üzletbe, de fogalmam sincs, kivel tudnám megcsináltatni a különféle számítástechnikai és egyéb tudást igénylő feladatokat…”

“Online értékesítőként dolgozom, de eddig sok marketing lehetőségről le kellett mondanom, technikai tudásbeli hiányosságok, pénzhiány, vagy a szigorú szabályozások miatt…”

“Még nincs annyi bevételem, hogy alkalmazzak egy főállású megvalósító embert, vagy hogy az egyes részfeladatokat többfelé kiszervezzem…”

“Tudom, hogy kell az online jelenlét, de nem tudok csillió összegeket erre fordítani, és nem akarom mindezt megtanulni: az időm másra kell…”

TE IS MAGADRA ISMERTÉL?

Mint olyan sok kezdő vállalkozó, én is szembesültem ezekkel a problémákkal. 

Nagyon sok időt áldoztam arra, hogy a szükséges dolgoknak utánajárjak, megtanuljam, hogy aztán meg tudjam csinálni magamnak, amire szükségem van. Ennek a tanulási folyamatnak sosincs vége, hiszen az online világban nagyon gyorsan változnak a dolgok, fejlődik a technika, új és új lehetőségek állnak rendelkezésünkre, a régebb óta meglévőek is fejlődnek – egyszóval nincs megállás.

10 éve már, hogy főállású egyéni vállalkozó lettem. Ez idő alatt többféle tevékenységgel foglalkoztam/foglalkozom: 

 • többféle online tanfolyamot készítettem, ahol sokféle számítógépes tevékenységről tanult tőlem több mint 300 hallgatóm.
 • készítek és működtetek automatizált online tájékoztató rendszereket, feliratkoztató oldalakkal, hírlevél sorozattal, ajánlói partnerprogrammal.
 • dolgoztam és jelenleg is dolgozom értékesítő cégeknél, ahol sokféle reklámanyagot készítek (grafikák, videók, online lapozható kiadványok, stb.)

Mindazt, amikről ezen az oldalon szó van, a saját vállalkozásomban is használtam és használom napi szinten. És mondhatom, hogy eredményesen: egyrészt azért, mert kizárólag a vállalkozói tevékenységemből élek. De ami fontosabb, az eddigi tanulóim, ügyfeleim, munkatársaim részéről nagyon-nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam ezekkel a tevékenységeimmel, munkáimmal kapcsolatban.

Magam is átéltem, megküzdöttem a kezdő vállalkozók problémáival, és megtaláltam, majd alkalmaztam rájuk a saját megoldásaimat. Tehát amiben neked is segíteni tudok, azokat élesben teszteltem, használtam, és használom ma is.

KIKNEK SZÓL EZ AZ OLDAL?

Elsősorban azoknak szeretnénk széles körű megoldást kínálni, akik

 • tevékenységükkel, vállalkozásukkal jelen akarnak lenni az online világban, de
 • nincs idejük, kedvük, vagy tudásuk a szükséges munkák elvégzésére, ezért
 • keresik a kivitelezőt, aki minél több dologban tud nekik segíteni, és
 • mindezt kiszámíthatóan, költséghatékonyan és tervezhetően akarják megkapni
Nézzük meg konkrétabban:

MIBEN SEGÍTHET AZ ATR MEGVALÓSÍTÓ?

Az alább felsorolt feladatokat bízhatod ránk:

(*Az egyes munkák alatt láthatod, mennyi kredit az “ára”. A kreditrendszerünkről lentebb olvashatsz majd részleteket.)

VIDEÓK KÉSZÍTÉSE

Az általad megadott/vázolt tartalommal és témában, rövid, max. 5 perces, képekkel, videókkal, feliratozással, zenével ellátott videókat készítek neked. Ezek használhatóak reklámvideóként, cég/termék/szolgáltatás bemutatására, vevő/ügyfél vélemény megjelenítésére, munkaajánlat bemutatására, nyereményjáték bemutató, Facebook oldal borítókép videóként, stb.

3,5 kredit/videó (kép+szöveg+videók+zene)
5 kredit/animációs videó

ONLINE LAPOZHATÓ KIADVÁNY KÉSZÍTÉSE

Elkészítjük online lapozható kiadványodat, amit használhatsz katalógusként, portfólióként, magazinként, vagy bármilyen egyéb céllal. A lapozható kiadvány weboldalba ágyazható, ha nincs weboldalad, biztosítunk neked egy aloldalt, amin megjelenítheted.

Készen kapott pdf anyagból: 1 kredit/kiadvány
“Nulláról” összerakva: 10 kredit/kiadvány
Megjelenítő oldal biztosításával: +0,5 kredit

SZÖVEGÍRÁS

Az általad megadott/vázolt tartalommal és témában írunk neked rövidebb (Facebook poszt, hirdetési reklámszöveg, hírlevél) vagy akár hosszabb szövegeket (blogcikk, weboldal szöveg, tájékoztató, stb.).
*A téma egyeztetése előtte mindenképpen szükséges, nem tudunk bármilyen témát elvállalni.

Rövidebb szöveg: 0,5 kredit/cikk
Hosszabb szöveg: 1-2 kredit/cikk

OKTATÓANYAGOK, TUTORIALOK KÉSZÍTÉSE

Munkatársaid, ügyfeleid segítésére, vagy oktatási céllal képekkel, leírásokkal, és/vagy képernyő videókkal illusztrált "Hogyan csináld?", "Hogyan használd?" anyagokat készítünk, a weboldalad, terméked, szolgáltatásod stb. használatához. Így tehermentesítheted magadat vagy az ügyfélszolgálatodat a sok egyszemélyes segítségnyújtás alól.

3-5 kredit/tutorial*

* előzetes megbeszélés alapján, az igények, összetettség figyelembevételével kerül beárazásra

ONLINE KITÖLTHETŐ KÉRDŐÍV ELKÉSZÍTÉSE

Az általad megadott/vázolt kérdésekkel elkészítjük az online kitölthető kérdőívedet, amit használhatsz igényfelmérésre, vásárló/ügyfél vélemény gyűjtésre, piackutatásra.

1,5 kredit/kérdőív

LANDING PAGE KÉSZÍTÉS

WordPressben az elképzeléseid alapján készítünk neked egy oldalas feliratkoztató, tájékoztató, landing page oldalt. Használhatod pl. álláshirdetésre, értékesítésre, feliratkozók gyűjtésére, stb.

5-10 kredit/oldal*

* előzetes megbeszélés alapján, az igények, összetettség figyelembevételével kerül beárazásra

KERESZTREJTVÉNYEK KÉSZÍTÉSE

Az általad megadott/vázolt tartalommal és témában keresztrejtvényt, kvízt szerkesztünk neked, amit használhatsz reklámozására, vevő/ügyfél élmény növelésre, nyereményjátékokhoz, közösségépítésre, stb. A keresztrejtvény akár weboldalba is ágyazható, ha nincs weboldalad, biztosítunk neked egy aloldalt, amin megjelenítheted.

2 kredit/rejtvény

Megjelenítő oldal biztosításával: +0,5 kredit

AUTOMATIZÁLÁS

Széles a skála, sokféle automatizált rendszer elkészítésében tudunk neked segíteni. Ha van egy ötleted, egy már működő folyamatod, terméked, szolgáltatásod, mindenképpen beszéljünk róla, hogy mire lenne szükséged, és az hogyan valósítható meg. Csak néhány példa gondolatindítóként: hírlevél sorozat automatizálása, ajánló partneri rendszer működtetése, megrendelés és fizetés automatizálása, stb.

* előzetes megbeszélés alapján, az igények, összetettség figyelembevételével kerül beárazásra

MÁSRA VAN SZÜKSÉGED?

Ha olyan feladatra keresel megvalósítót, amiről itt nem olvastál - egy beszélgetést mindenképp megér a dolog. Lehet olyasmire van szükséged, amit meg tudunk oldani, csak épp nem lett itt felsorolva. De ha mi nem tudjuk elvállalni, jó eséllyel fogunk tudni neked ajánlani olyan személyt az ismeretségi körünkből, akit megkereshetsz vele.

* előzetes megbeszélés alapján, az igények, összetettség figyelembevételével kerül beárazásra

mozgó gif képek készítése

Az általad megadott/vázolt tartalommal és témában, rövid, max. 1 perces, képekből és/vagy videókból összeállított, igény szerint feliratozással, zenével ellátott GIF mozgóképet készítek neked. Használhatod reklámozásra, figyelemfelkeltésre, közösségi média posztokban, weboldalon mozgó bannerként, cég/termék/szolgáltatás bemutatására, vevő/ügyfél vélemény megjelenítésére, munkaajánlat bemutatására, nyereményjáték bemutatásra, stb.

1,5 kredit/GIF

FELIRATOZOTT KÉPEK KÉSZÍTÉSE

Az általad megadott/vázolt tartalommal és témában feliratozott képeket szerkesztünk neked, kizárólag jogtisztán használható képek felhasználásával. Használhatod cég/termék/szolgáltatás/munka reklámozására, vevő/ügyfél vélemény megjelenítésére, nyereményjáték felhívás közzétételére, Facebook oldalad borítóképeként, posztok illusztrálására, weboldal illusztrációra, stb.

1 kredit/kép

SZÓRÓLAP, PLAKÁT, MEGHÍVÓ KÉSZÍTÉSE

Nyomtatásra kész pdf állományban, és/vagy online is használható formában elkészítjük neked az elképzeléseid alapján megtervezett szórólapot, plakátot, meghívót, tájékoztató anyagot.

2 kredit

KÉPREGÉNY/KÉPES SZTORI KÉSZÍTÉSE

Az általad megadott/vázolt tartalommal és témában képregényszerűen összeálló képsorozatot szerkesztünk neked, amit használhatsz cég/termék/szolgáltatás/munka reklámozására, vevő/ügyfél vélemény megjelenítésére, posztok, weboldal illusztrálására, stb.

5 kredit/kép

prezentáció KÉSZÍTÉSE

Online vagy offline vetíthető, prezentálható ismertető, tájékoztató anyagot készítünk cégedről, termékedről, szolgáltatásodról, vagy amiről szeretnéd.

5-8 kredit/prezentáció*

* egyeztetés alapján kerül beárazásra, az egyéb egyedi igények alapján

NÉVJEGYKÁRTYA, ajándékkártya TERVEZÉS

Nyomtatásra kész pdf állományban kapod meg a felvázolt elképzelésed alapján megtervezett névjegykártyádat. Ha kéred, a kiviteleztetést is intézzük helyetted.

1 kredit/névjegykártya

* ha a kivitelezést is kéred, az a kért darabszámtól, minőségtől függően egyedi árazás alá esik

ONLINE játszható kirakó (puzzle) KÉSZÍTÉSE

Figyelemfelkeltő, közösségépítő reklámeszközként, vagy oktatásra is használhatod. Az online puzzle weboldalba ágyazható, ha nincs weboldalad, biztosítunk neked egy aloldalt, amin megjelenítheted.

1 kredit/kirakó

Megjelenítő oldal biztosításával: +0,5 kredit

RENDSZERALKOTÁS

Ha van egy elképzelésed arról, mit szeretnél online csinálni - segítünk neked megtervezni, hogy milyen folyamatot milyen eszközzel tudsz megoldani; segítünk kialakítani egy működőképes folyamatrendszer tervét. Ha az ötleted már megvan, de a kivitelezésben azt sem tudod, hogy indulhatnál el - erre lesz szükséged.

* előzetes megbeszélés alapján, az igények, összetettség figyelembevételével kerül beárazásra

AUTOMATIZÁLT TÁJÉKOZTATÓ RENDSZER KÉSZÍTÉSE (MLM ÜZLETHEZ is)

Ha olyan jellegű üzletben dolgozol, egyszerűsítheted folyamataidat, az ismétlődő mozzanatokat automatizálhatod egy megfelelően összeállított rendszer segítségével.
Ha MLM üzletben dolgozol, nagymértékben egyszerűsítheted - és színvonalassá is teheted - a csapatod online munkavégzését egy automata tájékoztató rendszerrel. Egy ilyen rendszer az online munkát mindössze hirdetések feladására egyszerűsítheti, rengeteg időt - és bosszúságot - megspórolva a munkatársaidnak.
Az automatizált tájékoztató rendszer felépítéséről és működéséről részletesebben olvashatsz itt:

* előzetes megbeszélés alapján, az igények, összetettség figyelembevételével kerül beárazásra

MIT TAKAR A KREDIT RENDSZER?

Az egyes munkák árát nem forintban, hanem kreditben megadva láthattad a listában, ezek az adott munka elvégzésének idő- és szoftver igényét figyelembe véve kerültek beárazásra.

Attól függően, hogy neked csak néha, vagy éppen rendszeresen lesz szükséged különböző feladatok elvégzésére, illetve hogy alkalmankénti, havi, esetleg negyedéves díjfizetést választasz, különböző árakon juthatsz kreditekhez.

Van egy alap kredit ár az eseti megbízásokhoz, és vannak kredit csomagjaink, a különböző igényekhez.

Minél tervezhetőbb a neked szükséges munkák mennyisége, annál kedvezőbb áron tudjuk biztosítani az elvégzésüket.

A neked megfelelő konstrukcióban megvásárolt kreditjeidet mindig olyan munkára válthatod be, amire éppen aktuálisan szükséged van. 

Rugalmasan alakíthatod a teendőlistádat a kreditjeid felhasználási idején belül, így a váratlanul sürgőssé vált munkák sem okoznak problémát. 

MIÉRT ÉRI MEG NEKED, HA EGYÜTT DOLGOZUNK?

Pénzt spórolsz

1.) Nem kell alkalmaznod főállású munkatársat, járulékokkal együtt – csak azért a munkáért fizetsz, amire és amikor valóban szükséged van. És természetesen mindenről számlát is kapsz, így költségként elszámolhatod az utolsó fillérig.

2.) Nem kell előfizetned többféle szoftverre, nem kell megvásárolnod különféle programokat, ha csak néhány képre, videóra, egyébre van szükséged. A szoftverek használati, előfizetési díjaival külön nem kell számolnod. 

3.) Nem kell több céget, vállalkozót megbíznod, a legfontosabb feladatokat egy helyen végeztetheted. Így lényegesen kedvezőbb áron jutsz hozzá, mintha részenként több céggel készíttetnéd el az egyes munkákat.

Időt spórolsz

1.) Nem kell heteket, hónapokat különböző szoftverek kezelésének megtanulásával, kísérletezgetéssel, képek, videók, zenék, egyebek keresgetésével töltened. Bízd ezt ránk: több éves tapasztalatnak köszönhetően rövidebb idő alatt készen lesz. Míg ha most kezdesz tanulni és próbálkozni, a végén lehet mégis oda jutsz, hogy valakivel meg kell csináltatnod, mert nem sikerült… Ne feledd, a saját időd is pénz.

2.) Rövidebb időn belül tudod az elkészült anyagaidat felhasználni a marketingedben, így hamarabb növelheted a bevételeidet, gyorsabban megtérülhetnek a kiadásaid. 

3.) A lehető leghamarabb elkészítjük, amit szeretnél, így nem telnek potyára azzal a hetek, hónapok, hogy valamelyik részfeladattal várni kell az egyik kivitelezőre, mert addig a másik sem tud haladni. 

HOGYAN JUTHATSZ KREDITEKHEZ?

Havonta – jelenleg – 50 kreditnyi megbízás fogadására van kapacitásunk.

Ha csak eseti jelleggel van szükséged valamilyen munka elvégzésére, alapáron vásárolhatsz annyi kreditet, amennyire éppen szükséged van.

1 kredit alap ára: 8 000 Ft

 

Ha rendszeresen szükséged van különböző munkák elvégzésére, jobban jársz az igényeidnek megfelelő előfizetéses kreditcsomag választásával.

MINI KREDITCSOMAG

MINI

HAVI DÍJFIZETÉSSEL:

2 credit/hó

16 000 Ft

14 000 Ft

HAVONTA

2 000 Ft/hó megtakarítás a kredit alapárhoz képest!

MINI

NEGYEDÉVES DÍJFIZETÉSSEL:

2 credit/hó

48 000 Ft

39 000 Ft

NEGYEDÉVENTE

9000 Ft/negyedév megtakarítás a kredit alapárhoz képest!!

MIDI KREDITCSOMAG

MIDI

HAVI DÍJFIZETÉSSEL:

5 credit/hó

40 000 Ft

30 000 Ft

HAVONTA

10 000 Ft/hó megtakarítás a kredit alapárhoz képest!

MIDI

NEGYEDÉVES DÍJFIZETÉSSEL:

5 credit/hó

120 000 Ft

82 500 Ft

NEGYEDÉVENTE

37 500 Ft/negyedév megtakarítás a kredit alapárhoz képest!!

MAXI KREDITCSOMAG

MAXI

HAVI DÍJFIZETÉSSEL:

10 credit/hó

80 000 Ft

50 000 Ft

HAVONTA

30 000 Ft/hó megtakarítás a kredit alapárhoz képest!

MAXI

NEGYEDÉVES DÍJFIZETÉSSEL:

10 credit/hó

240 000 Ft

135 000 Ft

NEGYEDÉVENTE

105000 Ft/negyedév megtakarítás a kredit alapárhoz képest!!

Gyakran feltett kérdések

Természetesen nem érthetünk mindenhez. Az elmúlt 10 évben én is elég sok mindent megtanultam, mert szükségem volt rá, és akikkel együtt dolgozom, szintén értenek a saját területükhöz. Olyan feladatokat vállalunk el, amikben már tapasztalatunk és gyakorlatunk van. A saját vállalkozásaimban én is magam készítek szinte mindent, és ezeket eredményesen kamatoztatom. Ha kiderül az egyeztetés során, hogy olyasmire lenne szükséged, amit nem vállalunk, jó eséllyel tudunk majd neked ajánlani szakembert az ismeretségi körünkből.

Nos, a nap mindenkinek 24 órából áll, a hetünk is 7 napos, mint mindenki másnak… Meg kellett szabnunk egy napi/heti/havi időkeretet, amit be tudunk vállalni ilyen jellegű munkákra, hogy azért még a többi tevékenységünkre is maradjon idő 🙂 A munkák tervezhetősége – és az időnként óhatatlanul szükségessé váló “ráhagyások” biztosítása miatt nem lehet a végtelenségig átgörgetni következő hónap(ok)ra a krediteket. Hiszen ha így lenne, akkor adódhatna olyan, hogy egy hónapra összegyűlne 2-300 munkaórányi elvégzendő feladat, ami óhatatlanul is a munka és a határidők tartásának rovására  menne. 

Másrészt, amikor megvásárolsz valamennyi kreditet, akkor tulajdonképpen az időnket vásárolod meg. A lefoglalt időtartamra már nem vállalunk más munkát – így ha nem használod fel, attól nekünk még “rendelkezésre kell állnunk”.

Havonta egyenlőre 50 kreditnek megfelelő munka elvégzésére van kapacitásunk (ezt a közeljövőben szeretnénk majd bővíteni). Ha a kiválasztott csomagodban lévőnél több kreditre lenne szükséged, de a következő csomagban lévő kreditszám már sok lenne, akkor a meglévő csomagod egységárán további krediteket vásárolhatsz – a havi fennmaradó szabad kreditek erejéig. A szabad kreditek számát, a megvásárolt, felhasznált, átvihető, és még felhasználható kreditjeid számát mindig nyomon követheted valós idejű frissüléssel egy neked szóló személyes weboldalon.

Természetesen igen. A technika ma már mindenben segít, nem feltétlenül kell oda-vissza utazgatnunk egymáshoz. A felhasználásra szánt képeket, videókat, szövegeket el tudod küldeni emailben, a részleteket meg tudjuk beszélni telefonon, messengeren vagy skypeon, az elkészült munkák egyeztetését szintén meg tudjuk beszélni online. Mi utazást nem igazán tudunk vállalni egyéb kötöttségeink miatt, de ha neked nem gond az utazás, és jobban szeretnél valamit személyesen megbeszélni, erre is van lehetőség, előre egyeztetés után.

Mindenki, aki kreditet vagy kreditcsomagot vásárol, kap egy egyedi oldalt, ahol követni tudja az addigi vásárlásait, a csomagjában lévő felhasznált és felhasználatlan krediteket, a kreditjeiért elvégzett munkákat, illetve a következő hónapra átvitt kreditjeit (ha a csomagjában van ilyen opció).

A weboldal tárhelyszolgáltatója az
MikroVPS Informatikai és Szolgáltató Kft.
9985 Felsőszölnök, Hármashatár út 33.
(Cg.18 09 114076, adószám: 25189861-2-18)
Telefon: +3694200210
E-mail: support@mikrovps.hu

A honlap a felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás