Az ATR elnevezés kétféle rövidítést takar, de mindkettőnek köze van a másikhoz.

Automatizált Tájékoztató Rendszer

Elsődlegesen az Automatizált Tájékoztató Rendszer elnevezés rövidítése, mivel ilyen rendszerek építésével (is) foglalkozunk.

Az első ilyen rendszert 2018. októberében indítottuk el: ez egy termékes MLM céghez készült, és a segítségével online lehet törzsvásárlói, munkatársi csoportot építeni, minimális időráfordítással, akár napi 20-30 perc hirdetésfeladásra egyszerűsített munkával is. Minden további tájékoztatást, egészen a céghez történő regisztrációig egy beautomatizált tájékoztató rendszer végez, így nem kell érdeklődők százaival egyesével, külön-külön sok időt eltölteni.

A rendszer használói több kész feliratkoztató oldallal tudnak dolgozni, háttérrendszer köti az ajánlókhoz a feliratkozókat, hírlevél sorozat adja át a feliratkozóknak a tudnivalókat, valamint kész hirdetési szövegek, videók, képes hirdetések is a rendszer részét képezik, amivel a hirdető munka egyszerűen végezhető. (Ha érdekel, erről bővebben >>> ITT olvashatsz.)

ATR Megvalósító

Másrészről, a tevékenységünk másik formájából eredő rövidítés is az ATR: célunk, hogy segítsünk neked A Te Rendszered elkészítésében, az online megjelenéseddel járó feladatok elvégzésében.

Az online megjelenéssel rengeteg elvégzendő feladat is jár. Hogy csak néhányat említsünk: weboldalak készítése, hírlevelek írása, képek szerkesztése, videók készítése, plakátok, meghívók, szórólapok gyártása, különböző, marketing célokra használható anyagok elkészítése, stb.

Ezek mindegyike nem csak időt, de technikai tudást is igényel. Bármelyik hiányzik is hozzá a kettő közül, máris nehezebb dolgod van… Ha mindkettő hiányzik, akkor pedig nincs más hátra, ki kell szervezni ezeket a feladatokat. Csak nem mindegy, hogy mekkora keretet tudsz erre szánni. Az ATR Megvalósítónál éppen azért alakítottunk ki többféle konstrukciót, hogy mindenki megtalálhassa a lehetőségeinek megfelelőt.

A ránk bízható feladatokról, az igénybe vehető konstrukciókról tájékozódhatsz >>> EZEN az oldalon.

Automatizált Tájékoztató Rendszer – A Te Rendszered – ATR.

Kövess minket a >>> Facebookon is!

Vélemény, hozzászólás?